Untitled Document

Zoals de traditie voorschrijft organiseerde Stichting HEI ook dit jaar weer een grote training in de wintermaanden. Deze editie stond in het teken van piekeniers, bogen, cavalerie en de interactie daartussen. Veel van de bij HEI betrokken mensen zullen het komende jaar namelijk deelnemen aan evenementen waar dit erg van pas zal komen. Het was een bijzonder leuke en inspirerende dag met vele bekende gezichten maar ook nieuwe, zoals de piekeniers van MARS die de piekeniers van onder andere Deventer Burgerscap onderwezen, de mensen van mede historische paardengroep Langenort en Jan-Chris Plaggemars als vertegenwoordiger van de HEMA-bond. Een erg mooi manier om samen het nieuwe jaar te beginnen, en hopelijk het begin voor vruchtbare samenwerkingen in de toekomst.

Een korte film die laat zien hoe de ruiters langs en tussen de piekeniers doorgaloperen kan hier bekeken worden:

Categoriƫn: Ongecatoregiseerd